четвъртък, 8 октомври 2020 г.

Трезвон - срещу алкохолна зависимост.

Трезвон за смекчаване силата на алкохолния удар, симптомите на алкохолна интоксикация и напълно премахване на алкохолната зависимост.

Трезвон е част от серията продукти, които разкриват скритите резервни възможности на нашето тяло, създават солидна основа за поддържане на младостта, красотата и здравето. Той принадлежи към клас "Лечебно профилактични непептидни БИОРЕГУЛАТОРИ".
Трезвон е изцяло естествен продукт. Съдържа биологично активни вещества, с ефективно противовъзпалително, хиполипидемично, хепатопротекторно и жлъчегонно действие. В препарата са включени съставки, които имат противотуморна, противовирусна и бактерицидна активност. Включените в състава компоненти оказват невропротекторно, антистресово, седативно действие, подобряват метаболичните процеси в мозъчните тъкани, възстановяват съня, повишават устойчивостта на невроните към интоксикацията. По този начин употребата на продукта намалява разрушителното действие на токсините при употреба на алкохол и подобрява самочувствието.

Според статистиката, всеки втори човек поне веднъж в живота си е изпитвал неприятни психологически и физиологични усещания след пиене на алкохол. Главоболието, раздразнителността, сухотата в устата не са целият списък от последици от обилното пиене. Въпреки това, тялото страда от махмурлук много повече, отколкото човек знае за него. Симптомите, изброени по-горе, са само върхът на айсберга на щетите, причинени от прекомерното пиене, тъй като най-сериозните щети се случват на „невидимото“ клетъчно ниво.

Разбира се, основният удар пада върху черния дроб, в който се извършва преработката на етилов алкохол. Когато се получи голямо количество вредни вещества, този орган не може да се справи с преработката си и в резултат на това се натрупват токсични вещества, включително свободни радикали, които унищожават клетките на почти всички тъкани. В допълнение, в процеса на разграждане на етанола се задейства реакция, която намалява нивото на глюкозата в тялото и предимно в мозъка. Глюкозата е основният източник на енергия за него. Следователно, по време на махмурлук, човек изпитва умора, слабост, настроението му се влошава, вниманието, скоростта на реакцията намаляват. Тези и други процеси, протичащи в организма след пиене на алкохол, постепенно, неусетно, но старателно, унищожават тялото отвътре, доближавайки преждевременната старост и довеждайки сериозни заболявания ...
Трезвон се препоръчва при:
*Интоксикации, вкл. алкохолна
*Синдром на махмурлука
*Намалява влечението към алкохола
*Апатия, влошено самочувствие
*Грипни състояния и кашлица
*Стрес
*Безсъние
*Активно противотуморно средство
*Поддържа работата на черния дроб
*Нормализира обмяната на веществата.
Предимства на продукта:
*Забавяне процеса на стареене на тялото за постигане на активно дълголетие.
*Ефективно предотвратява преждевременното стареене.
*Насърчава нормализирането на метаболитните процеси.
*Активира вътрешните ресурси и сили на организма, насочени към възстановяване на загубените функции.
*Без разрушителни странични ефекти.

За възрастни – по 1 таблетка 1-2 пъти дневно по време на хранене. При необходимост приемането може да се увеличи до 4 таблетки дневно.
Активни съставки: екстракт от брезови листа, глицин, маточина, канела, холинбитартарат, екстракт от корени на репей, екстракт от плодове на артишок (ангинар), екстракт от чубрица, дафинови листа, дихидроквертецин, витамин B6.

****
Произход - Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Пептиди или Какво представляват пептидите?

Пептидите са части от протеини, състоящи се от аминокиселини, свързани във вериги с различна дължина. Размерът им зависи от броя на връзките...