четвъртък, 22 октомври 2020 г.

Пептиди Lingual

    Както вече знаете, специалистите от Института по биорегулация и геронтология препоръчват следните дозировки на сублингвалните продукти: 5-6 капки 3 пъти на ден в продължение на един месец. Като се има предвид, че една капка е приблизително равна на 5 μl, тогава в една доза получаваме около 3 mg от пептидния препарат (30 μl разтвор). Ако умножим тази цифра по препоръчителния брой дози (3 пъти), получаваме 90 μl (0,9 ml) или 9 mg от флакона на ден. Обемът на флакона е 10 ml и трябва да е достатъчен за приблизително 10 дни употреба, което съответства на срока на годност на отворения флакон, който трябва да се съхранява в хладилник.    Тези схеми са разработени и препоръчани за използване на в моно режим (един месец - един пептиден биорегулатор) и са се доказали в превенцията на ускорено стареене и свързани с възрастта заболявания.

    В същото време нашата компания има патентовани схеми за използване на пептидни биорегулатори (включително новите сублингвални продукти). Те са разработени от президента на компанията и ръководител на научния отдел Дейвид Амиранович Горгиладзе, на база на дългите години клинична практика. Тези схеми включват комбинирано използване на няколко пептидни и непептидни биорегулатори, чието действие се засилва и поддържа взаимно. Поради това дозите на биорегулаторите може да се различават (да бъдат по-ниски) при сложен прием. 

Кой режим на приемане да използвате зависи от вас. Обръщаме внимание на факта, че след отваряне на опаковката флакона трябва да се съхранява в хладилник в продължение на 10 дни (максимум 2 седмици). 

Максималният срок на годност се дължи на факта, че новите сублингвални биорегулатори са напълно естествени препарати, които не съдържат никакви консерванти или стабилизатори.

    Лингвалите могат да се използват от хора с нарушени имунни реакции (алергии, автоимунни заболявания и др.), както и от всички, които водят здравословен начин на живот и консумират естествени храни.

   На българския пазар разполагаме в момента с 8 лингвали: 

Ендолутен lingual, 
Церлутен lingual, 
Вентфорт lingual, 
Визолутен lingual, 
Владоникс lingual, 
Супрефорт lingual, 
Таксорест lingual, 
Тиреоген lingual;

пептиди lingual


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Пептиди или Какво представляват пептидите?

Пептидите са части от протеини, състоящи се от аминокиселини, свързани във вериги с различна дължина. Размерът им зависи от броя на връзките...