четвъртък, 8 октомври 2020 г.

Indosine - Индозин - високо ефективен онкопротектор от нов клас

Индозин е последният представител на серията за онкопрофилактика. Ние смятаме профилактиката на рака за най-перспективната област в борбата с онкологичните заболявания, а това значи разработване на нови високоефективни средства, които намаляват риска от развитие на онкологичен процес.

Важната, положителна роля на витамин-коензимния състав, мембранните стабилизатори, имуномодулаторите, антиоксидантите и ентеросорбентите отдавна е доказана. Индозин е комбинация от горепосочените средства и дава нови перспективи за предотвратяване развитието на онкологичния процес.
Състав: ензим каталаза (от дрожди); супероксид дисмутаза (екстракт от млади издънки на ечемик (Hordeum vulgare); коензим Q10; индол-3-карбинол (от съцветия на броколи); Екстракт от съцветия от броколи (Brassica oleracea).
Препоръчва се за:
- Регулиране процесите на клетъчната пролиферация;
- Има заздравяващ ефект при рани;
- Регулира основните части на имунитета;
- Намалява риска от рак и на дихателния тракт;
- Намалява риска от хормонозависими тумори;
- Намалява тежестта на увреждане на тъканите по време на възпаление;
- Предотвратява растежа на папиломи;
Дозировка: по 1 капсула дневно по време на хранене. Продължителност – 1 месец. Възможен е повторен курс в рамките на годината.
****
Произход - Русия! Клинично изследван! Без странични ефекти и противопоказания! Продуктът не е лекарство! Сертифициран за Европа и одобрен от БАБХ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Пептиди или Какво представляват пептидите?

Пептидите са части от протеини, състоящи се от аминокиселини, свързани във вериги с различна дължина. Размерът им зависи от броя на връзките...